f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

ДОЗВОЛЬТЕ ВІДРЕКОМЕНДУВАТИСЬ: СЕРГІЙ ТРИМБАЧ, ГОЛОВНИЙ ЛІКАР

06.07.2021

Sergiy Trymbach

НСКУ, Українська кіноакадемія

Якої лікарні, єхидно запитаєте ви. Скажу - тієї, яку збудував Роман Балаян. У фільмі «МИ Є… МИ ПОРУЧ». А мене призначив на роль головного лікаря. Їй-Богу, не жартую. Головного у лікарні, де працює головний герой фільму, хірург Олексій, якого зіграв Ахтем Сейтаблаєв (це ми з ним осьдечки, на фото, під час зйомок).

Коли три місяці тому я потрапив у лікарню з ковідом, мене у палаті навідав лікар. Представився: я - завідувач цього відділення. Я піднявся назустріч: «А я - головний лікар». Здається, у завідувача одразу виник легкий сумнів: чи не потрапив я сюди з психіатричної лікарні? Ні, я одразу ж пояснив: я з кіно… Звідтам, де так багато людей, божевільно залюблених у це мистецтво.

Чого я про це згадав? Бо сьогодні, у кінотеатрі «Оскар», прем’єрний показ того самого фільму «МИ Є… МИ ПОРУЧ» РОМАНА БАЛАЯНА. А в прокаті він з четверга, з 8 липня.


Так що прошу дуже! Попри те, що мене розгледіти у кінострічці буде непросто - дуже вже роль маленька, не любить Роман Гургенович начальство. Зате акторів КАТЕРИНУ МОЛЧАНОВУ і АХТЕМА СЕЙТАБЛАЄВА ви не зможете не помітити - у них головні ролі, на них фокус. А ще зверніть увагу на МАРІЧКУ МИКОЛАЙЧУК - попри те, що в неї невелика епізодична роль; Марічка завжди головна!

https://www.facebook.com/sergiy.trymbach

трейлер

https://www.youtube.com/watch?v=jzPNqWVS-RQ