f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

ПІДТРИМАЙТЕ НОВЕ ВИДАННЯ! ПОСТАТІ КУЛЬТУРИ У KINO-KOЛІ

19.03.2021

Книжка із серії «Постаті культури» з назвою «У KINO-KОЛІ», упорядником якої є Володимир Войтенко.

Зараз ви можете підтримати видання книжки «У KINO-KОЛІ» на Спільнокошті сумою від 200 грн, після виходу книга буде коштувати від 300 грн.

Книга «У KINO-KОЛІ»

представляє читачеві визначні постаті української й, послідовно та природно, світової кінокультури. Це режисери Олександр Довженко, Олесь Санін, Володимир Тихий, Сергій Лозниця, Юрій Іллєнко, Сергій Параджанов, Роман Балаян, Леонід Осика, Кіра Муратова, Сергій Буковський, Олександр Коваль. Це актори Іван Миколайчук, Борислав Брондуков, Костянтин Степанков, Маргарита Криницина. Це оператори Вілен Калюта, Микола Топчій, Сергій Михальчук. Це сценарист Богдан Жолдак. Зрештою, кінопоет Микола Вінграновський, анімаційні віртуози Євген Сивокінь та Степан Коваль.

Кіномистецтво всотує вигадливо й віддає щедро тим, хто спраглий. Ці постаті, що дехто з них уже відійшов до кращого й тихого світу, тримають на своїх міцних плечах талантом, запалом, небайдужістю та волею кінематографічну сферу, тримають наше буття. З їхніх слів, перемог та сумнівів, із їхніх сподівань дізнаємося, що було, що є, а також очікує, і від чого ми стаємо кращими. Пропонуємо до вашої уваги зміст книжки…

https://www.facebook.com/sergiy.trymbach

Зараз ви можете підтримати видання книжки «У KINO-KОЛІ» на Спільнокошті сумою від 200 грн, після виходу книга буде коштувати від 300 грн. Зробивши внесок на Спільнокошті (http://bit.ly/3aWzL8g), відпишіть нам на цього листа та залиште контактні дані для отримання книги (її можна буде отримати у книгарні видавництва "Дух і Літера" за адресою Київ, вул. Сковороди, 7 або поштою).

З повагою, команда Центру юдаїки