f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Фестиваль кінооператорського мистецтва КІНОКО оголосив дати проведення.

03.03.2021

Команда єдиного фестивалю кінооператорського мистецтва КІНОКО оголосила дати проведення заходу. 4-й фестиваль відбудеться з 1 по 5 жовтня 2021 року, головною локацією буде Будинок Кіно у місті Києві. Минулого року кіноподія проходила у гібридному форматі. Тож у випадку продовження карантину організатори мають досвід проведення заходу з дотриманням усіх рекомендаціи? МОЗ.

На фестивалі будуть нововведення. У 2021 році на кіноподії започаткують нову конкурсну програму – рекламні відео, а конкурсну програму музичних відео, яку заснували торік, розширять. Також у планах фестивалю зробити конкурсну програму повного метру.

“Цього року ми розширюємо програму та додаємо цікаві, але незвичні для нас формати - це рекламні відео роботи, розширимо програму музичних відео та зробимо конкурсну програму повного метру.” - президент фестивалю Богдан Вержбицький.

Вже зовсім скоро на сайті фестивалю розпочнеться прийом заявок для участі у конкурсі за всіма напрямками. Про старт прийому робіт буде оголошено згодом, слідкуйте за новинами.

Нагадаємо, 3-й фестиваль кінооператорського мистецтва КІНОКО відбувся у гібридному форматі з 29 жовтня по 1 листопада 2020 року за підтримки Державного агентства України з питань кіно та індустрійних партнерів фестивалю.

https://docs.google.com/document/d/1DU_f3I0LK-Un2_S6qLknbLzNYn5iy4batNqPKeEJ5V8/edit