f y
Національна спілка кінематографістів України

Новини спілки

Ада Миколаївна Роговцева - День народження!

16.07.2019

Ада Роговцева: Мені Батьківщина дорожче, ніж все, що пропонує Росія

16 липня 1937 р. народилася А?да Ро?говцева — українська акторка театру та кіно. Герой України. Дружина українського актора Костянтина Степанкова. Входить до переліку найвідоміших жінок давньої та сучасної України.

Легендарна українська акторка Ада Роговцева не лише продовжує грати на всіх сценах країни, а ще й завзято підтримує та допомагає нашим захисникам в зоні АТО.

http://lviv1256.com/news/ada-rohovtseva-meni-bat-kivshchyna-dorozhche-nizh-vse-shcho-proponuie-rosiia/?fbclid=IwAR2TL9EW9_MDLfnasncZmJgcmwQIbGamPR-f-Ga_WTOZtd8hU62GYROzsvQ

16 липня Герою України, великій актрисі театру і кіно Аді Роговцевій виповнилося 82 роки. Незважаючи на солідний вік, Роговцева продовжує жити активним життям: грає на сцені, їздить на кінофестивалі, допомагає воїнам ООС. За це її люто ненавидять в Росії, де вона оголошена персоною нон-грата.

https://www.obozrevatel.com/ukr/show/people/adi-rogovtsevij-82-roki-yaka-tragediya-trapilasya-v-zhittya-velikoi-aktrisi.htm?obozrevatellang=uk

Правління та Секретаріат Національної спілки кінематографістів України, спільнота НСКУ поздоровляє величну актрису українського театру та кіно з Днем народження та бажає міцного здоров`я, гарного настрою та творчих звершень!

https://www.youtube.com/watch?v=bpKNCND6bVo

http://www.ukrkino.com.ua/people/?id=499

https://www.facebook.com/RadioSvoboda.Org/videos/644241942721798/